Eldstad utan skorsten – för alla rum och årstider

Skorstensfria kaminer är alternativet för dig som vill investera i en lika designstark, miljövänlig och flexibel lösning att elda. De fristående kaminerna är dessutom mobila och kan enkelt flyttas mellan olika rum, tillfällen eller för dagen. När våren sedan närmar sig kan du förlänga utomhusdagarna genom att flytta ut kaminen till hemmets uterum eller terrass.

För visst är det möjligt att njuta av stämningsfulla brasor under årets alla månader – på många olika platser. Lägenhet, radhus eller villa spelar ingen större roll. En fristående eldstad är framtagen med tanke på minimalistisk design som passar in i stort sett överallt.

En eldstad utan skorsten kan också innebära ett smidigt komplement till en befintlig och fast kamin. Skulle det vara så att din gamla spis och skorsten inte fungerar eller får användas så kan du alltid köpa till en fristående bioetanolbrännare som sedan kan placeras i den befintliga spisen eller eldstaden. Då behöver du heller inte tänka på tung eller smutsig hantering av aska, ved eller sot.

Dela:

Äldre poster Nyare inlägg