Extra värme med en kamin i ditt växthus

Att använda en kamin som Globe eller Cupola i ditt växthus kan vara ett utmärkt sätt att få den där extra värmen som behövs under de kyliga perioderna då man fortfarande vill kunna använda sitt växthus. Dessutom är de båda kaminerna perfekta för de långa ljumma sommarkvällarna då man behöver den där extra värmen in på småtimmarna. I den här artikeln ger vi dig fördelar med en kamin från Vauni och hur du kan använda den i ditt växthus.


Fördelar med en kamin från Vauni i ditt växthus


Att välja en kamin från Vauni gör det möjligt för dig som villaägare att få extra värme i hemmet utan att behöva installera en traditionell skorsten. Istället för att leda röken utåt via en skorsten, används vår Globe och Cupola med bioetanol spisbränsle som inte släpper ut någon rök. Perfekta för att användas i ett växthus.
I ditt växthus kan en kamin bistå med flera fördelar. Den kan hälpa till att hålla temperaturen inomhus vid en mer konstant nivå. Detta är särskilt användbart i kalla klimat där temperaturerna kan falla snabbt under de kalla vintermånaderna. När du använder en kamin från Vauni i ditt växthus, kan du också hålla värmen närmare dina växter. Detta kan hjälpa dig att förlänga säsongen för dina växter, särskilt om du odlar växter som är känsliga för kyla, såsom tomater eller paprika.
En annan positiv egenskap hos våra kaminer är att de är miljövänliga. Med en Vauni i hemmet kan du vara säker på att du får en miljövänlig kamin som dessutom ser bra ut i ditt hem.

 

kamin-i-vaxthus-2


Inred ditt växthus med en Globe eller Cupola


För att använda en kamin i ditt växthus, behöver du se till att du har tillräckligt med utrymme för att placera den. För dig som har dukat upp med bord eller kanske en soffgrupp i växthuset, kan en av våra kaminer vara det perfekta tillägget för att höja mysstämningen för dig och dina nära.

När det gäller färg och design är det viktigt att välja något som passar med resten av växthuset. En ljus eller mörk färg kan lyfta växthuset på olika sätt beroende på vilken inredning du har. Likaså kan en hög fot eller en låg fot på en Globe göra stor skillnad till utrymmet även det. Vi har ett brett utbud för att du ska hitta rätt för ditt hem.

 

kamin-i-vaxthus-3


Sammantaget kan en skorstensfri kamin från Vauni vara ett fantastiskt tillskott till ditt växthus interiör. Med rätt design och placering kan det skapa en varm och mysig miljö i ditt växthus även de kallaste vinterkvällarna.

 

 

Dela:

Äldre poster