DARE TO BE COLOURFUL

Det fina med en öppen låga är att den gör sig bra med de flesta färger. Därför kan du få vår klotformade eldstad Vauni Globe i många olika kulörer. Förutom klassiska vitt, svart och grått har vi valt ut några favoriter bland årets designfärger.

NYA FÄRGER 2016:

VAUNI EXCLUSIVE LINE| De senaste trenderna inom design och inredning avslöjar det vi anade: naturen fortsätter att vara en stor inspirationskälla. Färgåret 2016 omfattar allt från fylliga pasteller i gröna nyanser till en nordisk färgpalett med inslag av bland annat blå havstoner, gråblått och violett. Till dessa kommer pigga, klara accentfärger som gult, rött, lila och kornblått. Visst går vi mot ett spännande inredningsår?

WHITE MARBLE | Oavsett om du väljer en Globe eller väggmonterade Cupola kan du få den i årets designfärger turkos, grön och grå. Den cirkelformade insatsen, som omger etanolbrännaren, finns i tre olika utföranden: matt gjutjärnsfinish samt polerad svart granit eller vit marmor. Om du sedan vill ha din Globe med hög eller låg fot är helt och hållet en smaksak.

Vauni Globe Cool Grey

Vauni Globe Ocean Blue

Vauni Globe Desert Green

Vauni Globe Turquoise Delight

Vauni Globe Ambient Glow

Vauni Cupola Cool Grey

Vauni Cupola Ocean Blue

Vauni Cupola Desert Green

Vauni Cupola Turquoise Delight

Vauni Cupola Ambient Glow