Fristående kamin – perfekt för lata sommarkvällar på terrassen

Sommaren närmar sig med snabba steg och mörkret och kylan känns nu avlägsen – liksom vinterns värmande brasor. Men, med en fristående kamin är det möjligt att mysa till det även under sommarkvällarna.

De flesta förknippar kanske inte en knastrande brasa med den ljusare, soligare tiden på året, men faktum är att vissa kaminer kan användas även under sommarmånaderna. Föreställ dig till exempel en ljummen kväll på din altan eller terrass, i goda vänners lag. Efter middagen, när skymningen börjar falla på så förgylls stämningen ytterligare av en hypnotiskt flammande eld.

Eftersom skorstensfria kaminer i Göteborg och andra städer drivs med bioetanol så kan du dessutom alltid vara säker på att eldandet sker på smidig, säker och miljövänlig väg, utan risk för doft eller rester i form av till exempel rök eller sot.

Andra fördelar med en eldstad av det här slaget hittar du beskrivna här nedanför:

Stark design

Svensktillverkade, fristående kaminer är ett resultat av gediget hantverk och hängiven formgivning. Designen kombinerar ett stabilt, exklusivt och trendigt uttryck som passar in i de allra flesta hem och den tidlösa formen bidrar till att eldstäderna känns som en naturlig del av inredningen. Nu och under lång tid framöver.

Eftersom eldstäderna finns tillgängliga i ett antal olika färger så är det också möjligt att hitta unika designlösningar som sticker ut, eller smälter in – allt beroende på just dina personliga önskemål.

Passar överallt

När du köper en fristående kamin i Göteborg, eller av återförsäljare i andra städer, så har du investerat i en flyttbar lösning som kan placeras på många olika platser i hemmet och som passar både inom- och utomhus. Perfekt för hemmaspat, uterummet eller för hemmets olika samlingspunkter.

Den svenska grilltraditionen är ett utmärkt exempel på att eld och sommar faktiskt passar väldigt bra ihop. En kamin från Vauni kan göra sommarkvällarna på terrassen ännu mysigare, och med bioetanol som bränsle så kan du alltid vara säker på en doftfri, miljövänlig och helt säker upplevelse. Besök Vaunis webbplats idag för mer information om deras utbud och om var du kan köpa din kamin. Passa på redan innan semestern!