Eldstad utan skorsten – för glimrande storhelger

December är en tid av högtider och familjefester. En chans att samlas framför brasan och njuta av lugnet, sällskapet och härliga matupplevelser. Med tillgång till en fristående eldstad utan skorsten kan du dessutom flytta med brasan till olika rum – för bästa och gnistrande stämning.

Ja, vintern må vara mörkret och kylans årstid, men visst utmärks den här perioden även av flera mysiga inslag. Det vackra julpyntet, alla goda smaker och helgdagar tillsammans med familj och kollegor är bara en del av det som gör det lättare att ta sig upp ur sängen på morgonen

Det gäller med andra ord att göra det bästa av situationen, skapa härliga stämningar, tända ljus, brasor och hitta sin egen värme. Men hur ska man då gå tillväga om man exempelvis bor i lägenhet eller i en villa utan fungerande skorsten eller kamin? Ett bra tips är att investera i en eldstad utan behov av skorsten, för inomhus- eller utomhusbruk. På så vis kan du alltid vara säker på att enkelt kunna väcka en behaglig och varm stämning till liv, både under högtider och vardag. Sommar som vinter.

För det trivsamma kontoret

En fristående kamin är också en utmärkt lösning för företag och verksamheter som vill investera lite extra i sin kontorsmiljö. Genom att utforma ett vackert, stämningsfullt och trivsamt kontor stärks inte bara varumärkets image utan även relationerna till både kunder och anställda. Det faktum att en fristående kamin kan flyttas mellan olika rum och lokaler på kontoret bidrar också till att förbättra stämningen i precis rätt sammanhang.

Klimatsmart och rent alternativ

Eftersom en fristående eldstad eller väggkamin utan skorsten drivs av högkvalitativ bioetanol så kan du alltid också vara säker på att slippa störande doft, sot eller aska. Denna typ av spisbränsle är tvärtom ett mycket klimatsmart alternativ som är helt förnybart, biologiskt nedbrytbart och med lång brinntid. Naturligtvis är det också möjligt för dig som vill nyttja utrymmet i din fasta kamin att investera i bara en insatsbrännare som enkelt kan ersätta gas eller ved, vid sådana önskemål.

Om eller när du vill elda med ved eller gas igen kan du naturligtvis enkelt plocka ut brännaren från kaminen. Enkelt och smidigt och helt obegränsade designmöjligheter. En perfekt julklapp för dig som råkar vara ute i sista minuten.

Är du intresserad av att köpa en ny och flexibel kamin med starkt formspråk? Kontakta Vauni redan idag, de erbjuder ett brett utbud av eldstäder som kan förgylla vinterns alla familjefester.